• Hest

Hest

Vi tilbyder foder til alle heste typer

Hobby og Dyr er din lokale forhandler af hestefoder. Vi har et bredt sortiment af hestefoder til alle forskellige heste fra en række førende udbydere. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, både med forhandling af hestefoder og med fodring og pasning af heste. Vi er derfor i stand til at tilbyde den nødvendige sparring og rådgivning når du skal beslutte dit valg af foder.

Du finder alt hvad du har brug for til dit hestehold samlet på et sted. Ud over foder drejer det sig om alt fra strøelse, plejeprodukter og rideudstyr til fodergulerødder i vintersæsonen.

Kig ind i butikken eller ring på 9740 6100 for at få et godt tilbud tilpasset netop dit behov.

Vores Produkter

Urtefarm

Urtefarm

Urtebaserede innovative tilskudsprodukter til heste baseret på tusinder af års viden og nutidens forskning.
Salvana

Salvana

Anerkendt og velgennemprøvet serie af kvalitetsmineraler til heste under alle forhold
Equidan Vetline

Equidan Vetline

Bredt udvalg af pleje og tilskudsprodukter til både hobby, avls og konkurrence heste
Pavo

Pavo

Særdeles gennemprøvet og anerkendt foderserie med fokus på Sport, avl og almindelig hverdagsbrug. Pavo har desuden en række produkter, som er målrettet specifikke problemstillinger.

Aveve

Aveve

Premium hestefoder som har målrettede produkter til ethvert behov. Særdeles velsmagende foder produceret med baggrund i den nyeste forskning og tilpasset den enkelte hests individuelle behov.

Dangro Nordic

Dangro Nordic

Dangro Nordic har et bredt sortiment af kvalitetsfoder til konkurrencedygtige priser. Foderet er sammensat af fiberrige råvarer som sikrer en lang tyggetid. Hovedparten er produkterne indeholder desuden LinOcrunch som har et højt indhold af omega-3 fedtsyrer.

Krafft

Krafft

Krafft er et svensk kvalitetsfoder med produkter, som er målrettet både hobby- og konkurrencehesten. Specielt indenfor trav- og galopsporten har mærket fundet sin anerkendelse.

Viking CS

Viking CS

Komplet serie af mineral og vitamintilskudsprodukter. Serien indeholder desuden en omfattende serie af tilskud i form af hvidløg, biotin, elektrolytter, loppefrøskaller og meget andet.


Vores Mærker

01
012
013
KRAFFT
02
09
06
03
010
08
015
Urtefarm
Salvana Logo
Equidan