Se hvad vi tilbyder af

Hestefoder


Udstyr til dyr

Kvalitetsfoder

Div. medicin

Dyrepleje

Kun det bedste til dyrene

Hobby og Dyr er din lokale forhandler af hestefoder. Vi har et bredt sortiment af hestefoder til alle forskellige heste fra en række førende udbydere. Vi har mange års erfaring indenfor branchen, både med forhandling af hestefoder og med fodring og pasning af heste. Vi er derfor i stand til at tilbyde den nødvendige sparring og rådgivning når du skal beslutte dit valg af foder.

Du finder alt hvad du har brug for til dit hestehold samlet på et sted. Ud over foder drejer det sig om alt fra strøelse, plejeprodukter og rideudstyr til fodergulerødder i vintersæsonen.

Kig ind i butikken eller ring på 9740 6100 for at få et godt tilbud tilpasset netop dit behov.

Urtefarm

Urtebaserede innovative tilskudsprodukter til heste baseret på tusinder af års viden og nutidens forskning.

Salvana

Anerkendt og velgennemprøvet serie af kvalitetsmineraler til heste under alle forhold

Equidan Vetline

Bredt udvalg af pleje og tilskudsprodukter til både hobby, avls og konkurrence heste

Pavo

Særdeles gennemprøvet og anerkendt foderserie med fokus på Sport, avl og almindelig hverdagsbrug. Pavo har desuden en række produkter, som er målrettet specifikke problemstillinger.

Aveve

Premium hestefoder som har målrettede produkter til ethvert behov. Særdeles velsmagende foder produceret med baggrund i den nyeste forskning og tilpasset den enkelte hests individuelle behov.

Dangro Nordic

Dangro Nordic har et bredt sortiment af kvalitetsfoder til konkurrencedygtige priser. Foderet er sammensat af fiberrige råvarer som sikrer en lang tyggetid. Hovedparten er produkterne indeholder desuden LinOcrunch som har et højt indhold af omega-3 fedtsyrer.

Krafft

Krafft er et svensk kvalitetsfoder med produkter, som er målrettet både hobby- og konkurrencehesten. Specielt indenfor trav- og galopsporten har mærket fundet sin anerkendelse.

Nordic Horse

Serien omfatter et meget bredt sortiment af både foder mineral/vitamintilskud til alle heste. Desuden et stort udvalg af tilskudsprodukter og rene urteblandinger. Alt sammen baseret på naturlige råvarer.

Equifirst

En komplet serie af meget velsmagende foder til den højt ydende og kræsne hest baseret på mange års udvikling og erfaring.

Statera

Komplet nyudviklet serie af tilskudsprodukter, som hjælper med løsning af de fleste af de specifikke problemer og udfordringer, der kan opstå på trods af en velafbalanceret fodring.

Gulerødder

Altid friske gulerødder i vinterhalvåret
1 sæk 30,- 3 sække for 75,-

Vinterfodring

Kontakt os for et tilbud på foder til dine heste i vintersæsonen.

Amequ Balancer
– nu også i pille form

Produktet kan bruges til heste med løs mave eller gentagne problemer med fordøjelsen.

Healthy Treats fra Pavo

Vælg mellem 5 varianter
Roe, brændenælde, æble, hørfrø og gulerødder
Frit valg 45,-
Besøg os
  • Stationsvej 2 st.
  • 7830 Vinderup
kontakt os
  • (+45) 97 40 61 00
  • info@hobbyogdyr.dk
Åbningstider
  • Man - Fre
    09.00 - 17.00
  • Lør
    09.00 - 12.30