• Hest

Hund

Områdets førende specialforretning når det drejer sig om hundefoder

Hobby og Dyr er en specialforretning indenfor foder til dyr. Foder til hunde er et kerneområde for os. Vi har et bredt sortiment af kvalitetsfoder fra de førende producenter af hundefoder. Fælles for dem er fokus på hundens trivsel og behov. Mange års forskning har resulteret i en lang række af specialprodukter målrettet den enkelte hunds individuelle behov. Det gælder såvel racespecifikke behov som hunde i forskellige aldre og med forskellig energiudfoldelse. Der er desuden en lang række foderprodukter, som er målrettet enkelte hundes forskellige fysiologiske udfordringer.

Vi har mange års erfaring indenfor området, og sammen med producenternes faglige medarbejdere, er vi således i stand til at yde en grundig sparring og vejledning om fodring og anvendelse af produkterne.

Vores Produkter

Royal Canin

Royal Canin

Markedets bredeste sortiment af hundefoder. På baggrund af mange års forskning er der udviklet specialprodukter målrettet mod den enkelte race, såvel som produkter til alle aldersgrupper og fysiologiske behov.

Arion

Arion

Premium hundefoder til racer i alle størrelser og målrettet mod hundens fysiologiske behov. Arions hundefoder er korn og glutenfrit hvor stivelsesdelen er baseret på ris eller kartoffelstivelse.

Optima Nova

Optima Nova

Et meget skånsomt foder produceret af naturlige råvarer til alle hunde. Specielt målrettet hunde med følsom fordøjelse og allergiske reaktioner. Et kornfrit produkt baseret på ris eller kartoffelstivelse og meget højt kødindhold.

Live

Live

ProBiotic Live er et funktionelt super Premium hundefoder, der indeholder levende probiotiske bakterier, som på unik vis stabiliserer mave- og tarmfunktionen.

Højvang

Højvang

Et prisstærkt kvalitetsfoder hvor fisk er den primære proteinkilde. Den indeholder omega-3 og 6 fedtsyrer som styrker hud og pels. Den findes i to varianter: Kennel som er standardfoder og Aktiv til hunde med stort energibehov.


Vores Mærker

05
014
04
011
016
017
Joomla Extensions