Se hvad vi tilbyder af

Kattefoder


Udstyr til dyr

Kvalitetsfoder

Div. medicin

Dyrepleje

Vi tilbyder foder til alle typer katte

– Fokus på bredt udvalg af kvalitetsfoder

Hobby og Dyr er en specialforretning når det drejer sig om foder til dyr. Foder til katte er således et centralt fokusområde for os. Vi har et bredt sortiment af kvalitetsfoder fra de førende producenter af kattemad. Ligesom vi har en prisbillig løsning til staldkatten. Fælles for dem er fokus på kattens trivsel og behov. Mange års forskning har resulteret i en lang række af specialprodukter målrettet den enkelte kats individuelle behov. Det gælder såvel racespecifikke varianter som foder tilpasset katte i forskellige aldre og med forskellig energibehov. Der er desuden en lang række produkter, som er målrettet den enkelte kats fysiologiske udfordringer.

Vi har mange års erfaring indenfor området, og sammen med producenternes faglige medarbejdere, er vi således i stand til at yde en grundig sparring og vejledning om fodring og anvendelse af produkterne.

Rotyal Canin

Markedets bredeste sortiment af kattemad. På baggrund af mange års forskning er der udviklet specialprodukter målrettet mod den enkelte race, såvel som produkter til alle aldersgrupper og fysiologiske behov.

Arion

Et bredt sortiment af foder til katte i alle aldre og med forskellige fysiologiske udfordringer. Et højkvalitetsprodukt til en fornuftig pris.

Optima Nova

Et meget skånsomt foder produceret af naturlige råvarer til alle hunde. Specielt målrettet hunde med følsom fordøjelse og allergiske reaktioner. Et kornfrit produkt baseret på ris eller kartoffelstivelse og meget højt kødindhold.

ProBiotic Live

ProBiotic Live er et funktionelt super Premium foder, der indeholder levende probiotiske bakterier, som på unik vis stabiliserer mave- og tarmfunktionen.

Vådfoder fra Royal Canin

Frit valg mellem mange varianter
Specialpris i Hobby og Dyr 89,95 kr. pr. pakke
Besøg os
  • Stationsvej 2 st.
  • 7830 Vinderup
kontakt os
  • (+45) 97 40 61 00
  • info@hobbyogdyr.dk
Åbningstider
  • Man - Fre
    09.00 - 17.00
  • Lør
    09.00 - 12.30