Se hvad vi tilbyder af

Foder til vildtfugle


Udstyr til dyr

Kvalitetsfoder

Div. medicin

Dyrepleje

Vi tilbyder foder til alle typer vildtfugle

– Fokus på bredt udvalg af kvalitetsfoder

Havens dyr og vilde fugle er en vigtig del af det nærmiljø der omgiver os. Det er samtidig en stor fornøjelse for mange at følge dyrene og fuglenes trivsel i haven. For at sikre en stor og varieret bestand, er det en god ide at hjælpe til med fordringen. Såvel i ynglesæsonen som i vinterperioden er det værdsat at der er friske frø på foderbrættet.

Vi kan tilbyde et bredt sortiment af solsikke, frøblandinger og mejsebolde mv. af fineste kvalitet, som tiltrækker ekstra mange forskellige arter. Det betyder samtidig at det hele bliver spist, så der ikke ligger frø tilbage. Vi har selvfølgelig også tænkt på egern, pindsvin og andre dyr.

Solsikke

Stribet solsikke af fineste kvalitet. Næsten alle fugle elsker solsikke og fedtlag og fjerdragt trimmes af frøenes høje olieindhold.

Gourmet

Luksus fugleblanding som indeholder et bredt udvalg af de frø, som småfuglene elsker.

King Superlux / Mega

Super premium blanding. Denne luksusblanding indeholder blandt andet stribet solsikke, knækket majs, rosiner, hamp, nødder og boghvede. Vildfugleblanding af premium kvalitet. Blandingen indeholder blandt andet stribet solsikke, knækket majs, hamp og boghvede.

Mejsebolde

Mejsebolde af højeste kvalitet. Mejseboldene kan fås med eller uden net. Mejseboldene indeholder ikke vand, hvilket betyder at de ikke bliver hårde i frostvejr.
Besøg os
  • Stationsvej 2 st.
  • 7830 Vinderup
kontakt os
  • (+45) 97 40 61 00
  • info@hobbyogdyr.dk
Åbningstider
  • Man - Fre
    09.00 - 17.00
  • Lør
    09.00 - 12.30