Om os

Hobby og Dyr i Vinderup er din naturlige samarbejdspartner når det gælder foder og tilbehør til dine dyr, samt diverse artikler til hus og have. Desuden tilbyder vi træpiller og briketter til opvarmning.

Du finder os i det gamle posthus på Stationsvej i Vinderup, hvor vi kan præsentere varerne i dejlige lyse omgivelser. Der er gode parkeringsforhold, så man let kan komme til at læsse i bil eller trailer lige uden for døren.

Vi har mange års erfaring inden for branchen, så vi kan tilbyde dig kompetent rådgivning og sparring omkring produkterne.

Hobby og Dyr er en selvstændig privatejet butik, som blev grundlagt som en fyrsisk butik i 2016. Den fysiske butik danner også rammen om webshoppen som blev oprettet i 2020.

Vi er kendt for at der ved køb naturligt følger rådgivning med om valg og anvendelse af produkterne. Den service vil vi naturligvis også gerne yde overfor vore kunder i webshoppen. Du er altid velkommen til at kontakte os på: info@hobbyogdyr.dk eller via telefon på 97406100, Vi er i butikken på hverdage fra 9-17 og lørdag fra 9-12.30.

Har du mulighed for det, er du naturligvis altid velkommen til at kigge ind i butikken, hvor du kan se hele vort sortiment.